keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Makupaloja maailman toiselta puolelta

Täällä ollaan, Amerikan maalla! Ja Kanadassakin. Päätin postata näin alkajaisiksi vähän tuokiokuvia matkan varrelta. Tekstiä ja tilanneraportteja sitten paremmin tietokoneen ääreltä.


Ollaan liikkeellä kevyesti eli matkatavaroita mahdollisimman vähän ja laukuissa tilaa uusille vaatteille ja Amerikan aarteille. Siksi jo muutaman päivän päästä saapumisesta piti lähteä pyykkihommiin. Vajaalla neljällä dollarilla saatiin itsepalvelupesulassa vaatteet puhtaiksi ja kuiviksi, aivan elokuvamaisessa miljöössä.


Ensimmäinen oma ateria New Yorkissa. Ja myös viimeinen, sillä annokset olivat poikkeuksetta niin isoja että äitin ja isin annoksista riitti kundillekin jaettavaksi.


Staten Islandin lastenmuseossa pääsi pukeutumaan ötökän koteloon. Ällöä.


Legokauppa Rockefeller Centerissä kävi museosta upeine pienoismalleineen.


Hotellissa aamiasella. Kaikki astiat kertakäyttöisiä mutta niin oli muuallakin. Onneksi banaani ja jogurtti maistuu aina yhtä hyvältä, söipä sen muovilautaselta tai porsliinilta.Torontossa päästiin ihmettelemään Jari Kurrin pelipaitaa Hockey Hall of Famessa.

Malttakaahan tovi, niin laitan tänne kuvia myös niiltä New Yorkin klassisilta nähtävyyksiltä sekä upeilta Niagaran putouksilta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti