maanantai 21. tammikuuta 2013

Äitiysloman alkuun oli reilu kolme viikkoa. Aamuyöllä kellon mataessa hitaasti eteenpäin mielessä pyöri tulevat Matkamessut ja pienoinen harmistus siitä, että tänä vuonna sieltä ei matkaa sitten ostettaisi. Miten voi varata matkan lapselle, joka ei ole vielä edes syntynyt?

Mitä siellä messuilla sitten tekisi? Etsisi vinkkejä tulevan kesän matkaa varten, varmaankin. Haaveissa kuvissa niin kaunis Kroatia tai lapsirakas Italia. Ruotsiin olisi helppo mennä, tuttua ja turvallista. Trans-Siperian junamatkalla ei tarvitsisi huolehtia mahdollisista ruokarajoituksista, vauvan ruoka kun kulkisi kätevästi mukana äidissä. Pari sukulaista tosin varmaan soittaisi lastensuojeluun, jos sinne Siperiaan kolmi-nelikuisen vauvan kanssa meinaisi...

Kova matkakuume on vaivannut koko raskauden ajan.

Puoli toista tuntia myöhemmin idea herää: entä jos alkaisi blogata matkailusta vauvan kanssa? Tiedän vauvoja, jotka ovat matkustaneet sen seitsemässä maanosassa ennen 1-vuotissynttäreitä. No, meidän vauva ei kyllä niihin lukemiin pääse, voinko siis kirjoittaa matkustusaiheista blogia, mietin. Kyllä voin! Kotimaassakin voi matkustaa ja oman kotikaupungin sisällä.

Bloggaamisesta ja vauvoista en tiedä paljoa, matkailusta sitäkin enemmän. Katsotaan, millainen soppa (ja blogi) näistä aineksista syntyy. Tervetuloa vauvamatkoille!

4 kommenttia:

 1. Hienoa! Minäkin kirjoitin aloituksen blogiin, muttA EN TIEDÄ TULEEKO SIITÄ MITÄÄN. Voitkin opastaa mnua. Tää on hyvä juttu sinulle ammatillisesti, äidillisesti jne! Ja saat kirjoittaa matkailusta, lapsuuden haaveesi taitaa toteutua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tsemppiä kirjoittamiseen! Mulla ainakin juttu tuli itsestään kun aika oli kypsä :)

   Poista
 2. Täytyykin tallentaa blogisi heti suosikkeihin. Omasta kokemuksesta voin kertoa, että bloggaaminen mammavapaalla oli yks parhaista selviytymiskeinoista, kun oma elämä ja identiteetti pyöri välillä liiaksikin äitiyden ympärillä. Onnellista odotusta ja tsemppiä tulevaan! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kiva kuulla että raapustukset kiinnnostaa muitakin kuin vauvan sukulaisia :)

  Mäkin ajattelin että tämä ois hyvä tapa pysyä "selväpäisenä" vaipparumban keskellä! Jooselle terveisiä!

  VastaaPoista