tiistai 7. toukokuuta 2013

Lätkässä


Helsinki isännöi parhaillaan lätkän MM-kisoja yhdessä Tukholman kanssa. Meidän perhe ei tänä(-kään) vuonna tullut hankkineeksi lippuja Suomen peleihin koska Pikku-Ukon kanssa lienee kätevintä katsoa matsit koti- tai naapurin sohvalta. Lätkämatsi jäähallissa on yksi harvoja paikkoja joihin en lähtisi ihan pikkuisen vauvan kanssa, en tiedä kyllä miksi... Kotikisat ovat kuitenkin iso juttu meille ja Stadille ja niinpä suuntasimme yhtenä iltana ennen Suomen matsia päivälenkin sijasta  Hartwall Areenan kupeeseen pystytetylle kisatorille Hockey Gardenille.

Hockey Garden on avoinna jokaisena pelipäivänä ja meno alkaa pari tuntia ennen ensimmäistä matsia. Matsit näytetään tietysti ravintolan jättiscreeniltä ja lisäksi tarjolla on mm. kasvojen maalausta, kotimaisia artisteja, matsien selostuskaraoke yms. hauskaa. Ja fanituotemyymälä ja ilmaiskrääsää yhteistyökumppanien standeilla. Arvatkaapa tekikö mieli ostella pikku kundille vaikka mitä siistiä Leijona-kamaa, mutta onneksi järki alkoi kulkea hintalappuja katsoessa... Meidän kundi taisi olla kisatorin nuorin kävijä ja täytyy myöntää että vauvafasiliteetit olisivatkin olleet olemattomat mikäli kundille olisi huoltotoimenpiteitä täytynyt vierailun aikana alkaa tehdä.

Hockey Garden on pystyssä 16.5. asti eli yhtä kauan kuin matseja Helsingissä pelataan. Sanomatalon edustalle keskustaan taas pystytetään Kiekkotori tulevana perjantaina ja se on auki finaalisunnuntaihin eli 19.5. asti. Siellä pääsee pelaamaan mm. tossulätkää ja luistelemaan jääkiekkokaukalossa, jossa järkätään myös junnumatseja. Ja tietty ottelut jättiscreeniltä täälläkin.Täällä pitää pistäytyä myös, varsinkin jos Suomi pelaa mitaleista!

Kuvista välittynee Hockey Gardenin tunnelma paremmin kuin tuhannesta sanasta...











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti